Warna Baru

Batu kuarza dengan pilihan terbaik ruang kebahagiaan!

Warna Popular

Quartz adalah pilihan countertop mesra alam untuk pemilik rumah.

Galeri

Projek Pembinaan Kuarsa

Tentang Kita

  

At TOP QUARTZ SPECIALIST, kami berdedikasi untuk menawarkan penyelesaian kuarza yang lebih baik untuk pelanggan kami dengan papak kuarza berkualiti tinggi & countertop. Terletak di Jalan Pelabuhan Utara, Kawasan Perindustrian NKS, kilang kami sangat dekat dengan Pelabuhan Klang yang akan menjimatkan kos dalam penghantaran juga memendekkan plumbum masa.

Top Quartz Specialist membawa anda pemilihan warna kuarsa yang akustik, semuanya pada harga yang sangat baik. Terkenal dengan kualiti premiumnya, Top Quartz Specialist menawarkan harga terbaik kepada para penggunanya tanpa menjejaskan kualiti. Produk kami diterima dengan lebih baik di lebih daripada 60 buah negara, seperti Amerika Utara, Australia, Amerika Selatan, Europ dan lain-lain. Untuk memberikan pelanggan penyelesaian yang terbaik kepada projek mereka, kami menawarkan perkhidmatan one stop. Pekerja ketepatan kami tidak dapat ditandingi dalam kemahiran mereka, dan boleh mencipta apa sahaja yang anda fikirkan dalam pereka atau pereka anda.

Produk kami diterima dengan baik di lebih dari 60 negara, seperti Amerika Utara, Australia, Amerika Selatan, Eropah, dan lain-lain. Untuk memberi pelanggan penyelesaian terbaik untuk projek mereka, kami... View More

Copyright © 2019-2020 TOP QUARTZ SPECIALIST SDN. BHD.
Pakar Quartz Atas adalah pengedar batu dan pengilang batu profesional. Sebagai sebuah syarikat yang dihormati, yang dipercayai dengan pasukan yang berpengalaman, kami tidak hanya membekalkan papak kuarza, tetapi juga projek-projek yang berskala kecil, selalu memastikan penghantaran tepat waktu dengan kualiti premium.

Chat now

Live Chat

If you have questions or suggestions,please leave us a message,we will reply you as soon as we can!

home

Tentang Kita

Hubungi Kami

Produk

top