banner
FAQS


Maklumat Syarikat

 

Q: Di manakah syarikat dan kilang anda berada?
A: TOP QUARTZ SPECIALIST SDN. BHD. Terletak Lot 36902, Jalan Pelabuhan Utara, Kawasan Perindustrian NKS, 42000 Pelabuhan Klang, Selangor Darul Ehsan.

Q: Nama pengeluar mesin pencampuran?
A: ZODI, Kami menggunakan mesin ZODI yang telah banyak digunakan untuk menekan papak kuarza, ia membuat permukaan yang tidak berpori dan tidak perlu ditutup atau dirawat, yang memastikan kualiti kuarza kami adalah premium.

Q: Berapakah bilangan kepingan bahan mentah yang dihasilkan? Adakah anda mencampurkan secara kecil-kecilan?
A: Untuk pesanan yang sama, kami akan menghasilkan papak bersama-sama.

Q: Adakah syarikat anda melakukan countertop yang dipotong kecil?
A: YA  

 

Pengeluaran

 

Q: Bolehkah anda memadankan warna lain?
A: Ya, kita boleh menyalin warna mengikut sampel anda. Sampel yang dipadankan akan dilakukan di ibu pejabat kami di Xiamen. Pasukan teknikal kami di sini akan mengkaji konfigurasi warna dengan berhati-hati. Jualan di Xiamen akan menghantar sampel dipadankan kepada pelanggan kami untuk kelulusan. Apabila sampel diluluskan, ibu pejabat kami akan menghantar data teknikal ke kilang Malaysia kami untuk pengeluaran besar-besaran. Ia akan menjimatkan banyak masa untuk membentangkan sampel yang sempurna kepada pelanggan kami, dan juga akan memendekkan masa penghantaran untuk projek.

Q: Berapa banyak profil pinggir yang anda tawarkan?  
A: Kebanyakan pesanan menggunakan digilap dan digilap, serong, buli, 1 1/4 "laminasi, ditapis, dan lain-lain. Jika anda memerlukan satu lagi kelebihan tepi, kami boleh membuat seperti yang diperlukan.

Q: Dimensi Produk: Saiz papak
A: 3200x1600mm, iaitu 126 "x63"

Q: Bagaimana dengan saiz sampel anda?
A: Biasanya sampel kami ialah 6x7cm atau 10x10cm untuk bijirin dan kuarza tulen, untuk kuarza urat marmar biasanya 10x10cm atau 10x15cm, Kami boleh membekalkan apa-apa saiz jika kami mempunyai produk seperti yang diperlukan dalam stok.

Q: Adakah Sampel Sampel Tertentu Dihasilkan untuk memperlihatkan Styles Veining dengan tepat?
A: Buat masa sekarang tidak, kami mempunyai persembahan gambar kepada pelanggan.

 

Kapasiti

 

Q: Berapakah jumlah papak yang anda hasilkan setiap hari bagi setiap barisan pengeluaran?
A: Apabila pengeluaran stabil, setiap barisan pengeluaran boleh membekalkan kira-kira 200 papak

Q: Berapa banyak kapasiti yang disediakan oleh Line Pengeluaran?
Setiap Hari 100-200 papak setiap baris
Setiap bulan 3000-6000 papak setiap baris

 

Pemeriksaan Kualiti

 

Q: Kualiti dari permulaan proses padanan warna melalui pengeluaran. Bagaimana anda mengukur pengeluaran sepadan dengan panel induk warna?
A: Untuk pesanan kuarza yang sepadan dengan warna, biasanya kami akan menyamai warna dengan sampel asal anda terlebih dahulu kemudian menghantar gambar perbandingan atau sampel yang sesuai untuk kelulusan anda. Apabila fabrikasi, kami akan menekan papak berdasarkan komponen yang digunakan untuk perlawanan warna, untuk melihat jika warna papak sepadan dengan sampel asal. Jika ya, kami akan meneruskan pengeluaran. Sekiranya tidak, kita akan menukar komponen kecil sehingga warna hampir sempurna.

Q: Proses pemeriksaan kualiti untuk dimensi.
A: Kami melengkapkan dengan mesin pemotong CNC yang bukan sahaja dipotong pantas tetapi juga dipotong dengan tepat. Setelah fabrikasi, kami akan meletakkan setiap unit untuk memeriksa ketebalan, saiz, kebosanan, konsistensi jahitan, konsistensi warna, dan lain-lain berdasarkan lukisan yang diluluskan.

 

Perkhidmatan

 

Q: Bagaimana anda mengendalikan lukisan kedai?
A: Jabatan estimasi kami mempunyai 4 kakitangan dan 3 daripadanya boleh membuat lukisan CAD, biasanya 24 jam adalah ok untuk kita membuat harga dan lukisan CAD, untuk beberapa projek rumit, kita mungkin memerlukan 24 jam lagi. Kami sentiasa menghantar lukisan Kuarza Teratas kami kepada pelanggan kami untuk kelulusan sebelum pengeluaran.

Q: Jika kami menerima countertop kerosakan dari syarikat anda, apa yang perlu dilakukan?
A: Kami menggunakan pembungkusan yang kuat, kepingan kayu lebih tebal daripada kebanyakan kilang dan menggunakan batang keluli untuk menguatkan peti kayu. Biasanya kita tidak akan mengalami kerosakan. Dalam kes jika pecahnya berlaku, jika masalah Top Quartz kami dengan pembungkusan yang tidak betul, anda mengambil gambar dan hantar kepada kami, kami akan membuat potongan itu. Tetapi jika masalah pekerja anda semasa pengangkutan atau pemunggahan, kami tidak akan bertanggungjawab untuknya.

 

Pelabuhan Perkapalan

 

Q: Apakah masa utama anda untuk penempatan pesanan untuk penghantaran dari pelabuhan keluar
A: 45-60days sekarang, kami akan melakukan yang terbaik untuk kapal dalam masa yang lebih singkat.
Q: Berapa batu adalah Pelabuhan Keluar dari kilang anda
A: Separuh jam perjalanan.

 

Terma pembayaran

 

A: Deposit 30% dan baki oleh T / T berbanding salinan B / L.

Copyright © 2019-2020 TOP QUARTZ SPECIALIST SDN. BHD.
Pakar Quartz Atas adalah pengedar batu dan pengilang batu profesional. Sebagai sebuah syarikat yang dihormati, yang dipercayai dengan pasukan yang berpengalaman, kami tidak hanya membekalkan papak kuarza, tetapi juga projek-projek yang berskala kecil, selalu memastikan penghantaran tepat waktu dengan kualiti premium.

Chat now

Live Chat

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau cadangan, sila tinggalkan mesej dan kami akan kembali kepada anda secepat mungkin!

home

Hubungi Kami

Produk

top