banner
Maklumat Syarikat


At TOP QUARTZ SPECIALIST, kami berdedikasi untuk menawarkan penyelesaian kuarza yang lebih baik untuk pelanggan kami dengan papak kuarza berkualiti tinggi & countertop. Kami menubuhkan kilang kuarza baru di Malaysia tahun lepas dan sepatutnya memulakan pengeluaran pada bulan 2019. Terletak di Jalan Pelabuhan Utara, Kawasan Perindustrian NKS, kilang kami sangat dekat dengan Pelabuhan Klang yang akan menjimatkan kos dalam penghantaran juga memendekkan plumbum masa.

Top Quartz Specialist membawa anda pemilihan warna kuarsa yang akustik, semuanya pada harga yang sangat baik. Terkenal dengan kualiti premiumnya, Top Quartz Specialist menawarkan harga terbaik kepada para penggunanya tanpa menjejaskan kualiti. Produk kami diterima dengan lebih baik di lebih daripada 60 buah negara, seperti Amerika Utara, Australia, Amerika Selatan, Europ dan lain-lain. Untuk memberikan pelanggan penyelesaian yang terbaik kepada projek mereka, kami menawarkan perkhidmatan one stop. Pekerja ketepatan kami tidak dapat ditandingi dalam kemahiran mereka, dan boleh mencipta apa sahaja yang anda fikirkan dalam pereka atau pereka anda.

Kami tidak hanya membekalkan kuarza, walaupun. Kami memahami keperluan pasaran kami, dan keperluan tersebut adalah mudah - akses kepada perkhidmatan sehenti dari countertop ke kabinet, faucets, tenggelam dan lain-lain Sekali lagi, jika ada apa-apa yang anda perlukan dari kami, beritahu kami - kami pasti kita boleh menyusun sesuatu untuk anda.

Kilang KamiPemeriksaan Kualiti
Pemeriksaan Kualiti

Pasukan Kami

Untuk maklumat lanjut yang ingin anda ketahui, sila hubungi kami.
Sophia Huang
☎ 60-14-3552563
sophia@topquartzspecialist.my
Our Website: www.topquartzspecialist.my
Inquiry Now with TOP QUARTZ SPECIALIST

Copyright © 2019-2020 TOP QUARTZ SPECIALIST SDN. BHD.
Pakar Quartz Atas adalah pengedar batu dan pengilang batu profesional. Sebagai sebuah syarikat yang dihormati, yang dipercayai dengan pasukan yang berpengalaman, kami tidak hanya membekalkan papak kuarza, tetapi juga projek-projek yang berskala kecil, selalu memastikan penghantaran tepat waktu dengan kualiti premium.

Chat now

Live Chat

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau cadangan, sila tinggalkan mesej dan kami akan kembali kepada anda secepat mungkin!

home

Hubungi Kami

Produk

top